SOZA Dinner Times

SOZA Dinner Times zijn netwerkdiners rondom een voor SOZA en de stad Den Haag relevant thema. De diners worden geprogrammeerd en mogelijk gemaakt door een partner uit de stad of directe omgeving. Aan tafel is ook plek voor een aantal SOZA bewoners die affiniteit hebben met het thema. Op die manier draagt SOZA Dinner Times ook bij aan het vergroten van het netwerk van SOZA bewoners.

SOZA Dinner Times #1

PitZtop: 'Betekenisvolle plekken realiseren met een meerwaarde voor de samenleving'

Op donderdag 11 oktober vindt SOZA Dinner Times #1 plaats. Gastprogrammeur is PitZtop. PitZtop creëert samen met professionals uit de projectontwikkeling en de hospitality ontmoetingsplekken die bijdragen aan een zachte landing van nieuwkomers. Een van de partners INBO geeft daar handen en voeten aan met Social Impact Design: zo vroeg mogelijk in een project betrokkenheid creëren bij klanten, gebruikers, bewoners om betekenisvolle plekken te realiseren met een meerwaarde voor de samenleving. Meer informatie over PitZtop: http://www.pitztop.eu/

MEER PERSBERICHTEN

03
okt

De toekomst van SOZA op posterformaat

MRP Development en VORM hebben een visie opgesteld voor de herontwikkeling van het voormalige ministerie van SoZaWe in Den Haag.

20
sep

Burendag

Vrijdag 21 september vierden SOZA en ANNA & Co Burendag met buurtjes en ondernemers uit Bezuidenhout, SoZa en Voorburg Noord.

11
jul

Start EHBO opleiding

26 september Start EHBO opleiding voor SOZA bewoners en studenten Horeca Academie