SOZA Dinner Times

SOZA Dinner Times zijn netwerkdiners rondom een voor SOZA en de stad Den Haag relevant thema. De diners worden geprogrammeerd en mogelijk gemaakt door een partner uit de stad of directe omgeving. Aan tafel is ook plek voor een aantal SOZA bewoners die affiniteit hebben met het thema. Op die manier draagt SOZA Dinner Times ook bij aan het vergroten van het netwerk van SOZA bewoners.

'Het CID koestert talent en trekt daarom nauw op met Young The Hague'

Op donderdag 15 november vindt SOZA Dinner Times #2 plaats. Gastprogrammeur is het CID samen met Young The Hague. Het Central Innovation District (CID) is het economische hart van de regio en de stad Den Haag. In het CID woont, werkt en ontmoet talent elkaar vanuit alle delen van de wereld. Het CID koestert dit talent en trekt daarom nauw op Young The Hague. YTH  betrekt young professionals bij de stad Den Haag door inspirerende en verbindende activiteiten te organiseren. Tijdens de avond staat de vraag ‘Hoe blijft het CID ook in de toekomst een aantrekkelijk woon- en werkgebied voor young professionals’ centraal.

SOZA Dinner Times #2 met CID en Young The Hague

SOZA Dinner Times #1 met PitZtop

PitZtop: 'Betekenisvolle plekken realiseren met een meerwaarde voor de samenleving'

Op donderdag 11 oktober vindt SOZA Dinner Times #1 plaats. Gastprogrammeur is PitZtop. PitZtop creëert samen met professionals uit de projectontwikkeling en de hospitality ontmoetingsplekken die bijdragen aan een zachte landing van nieuwkomers. Een van de partners INBO geeft daar handen en voeten aan met Social Impact Design: zo vroeg mogelijk in een project betrokkenheid creëren bij klanten, gebruikers, bewoners om betekenisvolle plekken te realiseren met een meerwaarde voor de samenleving.

MEER PERSBERICHTEN

03
okt

De toekomst van SOZA op posterformaat

MRP Development en VORM hebben een visie opgesteld voor de herontwikkeling van het voormalige ministerie van SoZaWe in Den Haag.

20
sep

Burendag

Vrijdag 21 september vierden SOZA en ANNA & Co Burendag met buurtjes en ondernemers uit Bezuidenhout, SoZa en Voorburg Noord.

11
jul

Start EHBO opleiding

26 september Start EHBO opleiding voor SOZA bewoners en studenten Horeca Academie