Privacyverklaring website MRP SoZa B.V.

Waarvoor gebruiken we jouw persoonsgegevens?

Scroll

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn gegevens die iets vertellen over jou of die we met jou in verband kunnen brengen.

 

Je deelt persoonsgegevens met ons als je klant bij ons bent of als je contact met ons hebt. Denk aan je naam, telefoonnummer of e-mailadres. Het gaat om alle gegevens die we in verband kunnen brengen met jou.

Waarom wij jouw persoonsgegevens verwerken

Wij verwerken persoonsgegevens om onze activiteiten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, in overeenstemming met de geldende wettelijke verplichtingen. Wij verwerken jouw persoonsgegevens om de volgende activiteiten uit te kunnen voeren:

Afhandeling van jouw verzoek om informatie of interesse in het project

We houden je graag op de hoogte. Bijvoorbeeld met e-mails, nieuwsbrieven en informatie op onze website.

Het onder uw aandacht brengen van en het verstrekken van informatie over het project

We zijn trots op ons project en brengen het daarom graag onder jouw aandacht of vertellen wat de laatste status is.

Onze overeenkomsten uitvoeren

Met jouw persoonsgegevens kunnen we bijvoorbeeld:

  • Contact met je opnemen.
  • Jouw gegevens goed in onze administratie zetten en bijwerken als er wijzigingen zijn.

Marketingactiviteiten uitvoeren

We houden je graag op de hoogte met informatie die op maat gemaakt zijn voor jou. Daarvoor zijn vaak persoonsgegevens nodig. We kunnen de gegevens die we zelf hebben verzameld, combineren met persoonsgegevens én algemene gegevens van andere bronnen. Bij het analyseren verwijderen we de persoonsgegevens die we niet nodig hebben. En we kunnen gegevens bundelen op een bepaald abstractieniveau (aggregeren), versleutelen (pseudonimiseren) of anoniem maken.

Van wie hebben we persoonsgegevens?

Van iedereen die direct of indirect contact heeft (gehad) met ons. En van contactpersonen en vertegenwoordigers van onze zakelijke klanten en leveranciers.

Welke persoonsgegevens verzamelen we?

Hieronder zie je welke persoonsgegevens we verzamelen en dus ook kunnen gebruiken.

Gegevens over wie je bent

Denk aan dit soort gegevens:

  • Je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. En namen van contactpersonen en vertegenwoordigers van je bedrijf.
  • De gegevens die op je identiteitsbewijs staan.
  • Je rol (bijvoorbeeld gemachtigde of borg).

Waarvoor gebruiken we ze?

  • Als je klant wordt, moeten we van de wet je identiteit vaststellen. Daarvoor maken we een kopie van je identiteitsbewijs. Zo kan de toezichthouder zien dat we je geïdentificeerd hebben.
  • Je identiteitsgegevens zijn ook nodig om ons werk goed te kunnen doen.
  • We willen je natuurlijk persoonlijk aanspreken als we je post sturen. En het goede (e-mail) adres gebruiken.
  • En als er iets wijzigt, passen we je persoonsgegevens aan.

Je contactgeschiedenis

Denk aan dit soort gegevens:

Informatie over contact dat je met ons had

  • Waarover ging het contact(informatie, advies, bericht, klacht)
  • Wanneer was het contact
  • Hoe (onze website, e-mail, nieuwsbrief)

Waarvoor gebruiken we ze?

  • Dan zien we waar we het eerder met je over hebben gehad. En kunnen we je vraag of klacht teruglezen en beantwoorden. Heb je ingewikkelde diensten en producten? Dan leggen we afspraken vast in jouw klantdossier.

Je gebruik van onze websites en app

Denk aan dit soort gegevens:

  • Je IP-adres: het adres van je computer of mobiel op internet dat nodig is om ervoor te zorgen dat computers met elkaar kunnen communiceren. Meestal kun je achterhalen wie er achter een IP-adres zit, maar dat mag alleen na toestemming van de rechter.
  • Gegevens over je bezoek aan onze site of apps: wanneer heb je welke webpagina’s bezocht of zoekopdrachten gedaan.
  • Het apparaat waarmee je onze site of apps bezoekt.
  • Je cookie-instellingen.

Waarvoor gebruiken we ze?

  • IP-adressen van bezoekers van onze sites houden wij bij om fraude tegen te gaan.
  • Wij plaatsen verschillende soorten cookies op je computer. Dat zijn hele kleine tekstbestandjes die bestaan uit letters en cijfers. Ze houden gegevens bij over de websites die je bezoekt en kunnen je voorkeuren onthouden, zoals de taal of je gebruikersnaam.
  • Dankzij cookies weten we welke pagina’s je hebt bekeken op vorm.nl en in welke producten of diensten je waarschijnlijk geïnteresseerd bent. Wij kunnen je dan informatie laten zien die daar bij past. Of contact met je opnemen over het onderwerp waarop je hebt gezocht, zoals informatie over hypotheken.
  • We zien ook met welk toestel je vorm.nl of onze app bezoekt: met een mobiel, pc of tablet. En welk besturingssysteem  en versie van je browser je gebruikt. Dat zorgt er bijvoorbeeld voor dat je de inhoud ziet op de manier die bij je toestel past.
  • Als we cookies hebben geplaatst, zien we of je een e-mail van ons hebt geopend. Ook krijg je advertenties van ons op websites van andere bedrijven.
  • Cookies zijn soms echt nodig, maar niet altijd. Wil je alleen noodzakelijke cookies? Pas dan je cookie-instellingen aan naar niveau 1 (basis). Dat is minder ingewikkeld dan het klinkt.

Goed om te weten:

Partijen die het internetverkeer afhandelen kunnen het IP-adres opslaan. We kunnen niet altijd garanderen dat dit binnen Europa gebeurt. Bezoek je bijvoorbeeld vanuit de Verenigde Staten onze site, dan kan het ook buiten Europa worden opgeslagen. Dat doen partijen die het internetverkeer afhandelen.

Met wie delen we persoonsgegevens?

De overheid

  • Uw persoonsgegevens geven aan organisaties die van de wet sommige gegevens mogen opvragen. Denk aan: de Belastingdienst, Justitie, Toezichthouders.

Dienstverleners die voor MRP SoZa B.V. werken.

Bedrijven waar MRP SoZa B.V. mee samen werkt.

Wie is er verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens

De verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is MRP SoZa B.V. gevestigd te Herikerbergweg 292, 1101 CT, in Amsterdam.

Jouw rechten in verband met de verwerking van jouw persoonsgegevens

Wil je weten welke persoonsgegevens wij over jou hebben vastgelegd? Dan kun je gebruik maken van jouw ‘Recht van inzage’. Of wil je jouw gegevens wijzigen en zo gebruik maken van jouw ‘Recht op correctie’?

Je kunt ons ook vragen om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, ook voor de termijn die wij nodig hebben om jouw verzoeken of bezwaren te beoordelen.

Je kunt ons ook vragen om jouw persoonsgegevens te verwijderen uit onze systemen. We zullen aan jouw verzoek voldoen, tenzij wij een dwingend, gerechtvaardigd belang hebben om de gegevens niet te verwijderen, dat zwaarder weegt dan jouw privacybelang. Als wij de gegevens hebben verwijderd, kunnen we om technische redenen niet alle kopieën van de gegevens onmiddellijk uit onze back-upsystemen verwijderen.

Wij kunnen weigeren te voldoen aan de hiervoor genoemde verzoeken als deze onredelijk vaak worden gedaan, onredelijk zware technische inspanningen vergen of onredelijk zware technische gevolgen hebben voor onze systemen, de privacy van anderen of uitermate onpraktisch zijn.

Voor bovenstaande verzoeken kun je ons een e-mail sturen. Voeg bij jouw e-mail een kopie van jouw geldige paspoort, rijbewijs of ander identiteitsbewijs. Vergeet niet om jouw BSN op de kopie onleesbaar te maken, voordat je deze meestuurt. Je kunt jouw e-mail sturen aan info@soza-denhaag.nl met daarin een omschrijving van jouw verzoek.

Je kunt ook een klacht over het gebruik van jouw persoonsgegevens indienen. Dat kan bij MRP SoZa B.V. en bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens

We bewaren gegevens niet langer dan nodig voor het uitvoeren van onze activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Hoe zorgen we voor jouw persoonsgegevens

We nemen alle redelijke, passende beveiligingsmaatregelen voor onze systemen en persoonsgegevens om deze te beschermen tegen onrechtmatige toegang, wijziging, openbaarmaking of vernietiging van persoonsgegevens. We voldoen daarbij aan de geldende beveiligingsstandaarden.

Als ondanks de beveiligingsmaatregelen, er toch sprake is van een beveiligingsincident dat waarschijnlijk nadelige gevolgen heeft voor jouw privacy, zullen we je zo snel mogelijk informeren over het incident. We informeren je dan ook over de maatregelen die we hebben genomen om de gevolgen te beperken en herhaling in de toekomst te voorkomen.

RECENTE NIEUWSBERICHTEN

03
okt

De toekomst van SOZA op posterformaat

MRP Development en VORM hebben een visie opgesteld voor de herontwikkeling van het voormalige ministerie van SoZaWe in Den Haag.

01
okt

SOZA Dinner Times

Donderdag 11 oktober programmeert Pitztop SOZA Dinner Times #1 rondom het thema Social Impact Design

20
sep

Burendag

Vrijdag 21 september vierden SOZA en ANNA & Co Burendag met buurtjes en ondernemers uit Bezuidenhout, SoZa en Voorburg Noord.

SOZA OP SOCIAL MEDIA