Welkom op de tijdelijk site van SoZa - het voormalig ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, direct tegenover treinstation Laan van NOI. Dit wordt de komende 5 jaar dé plek in Nederland waar Sociaal & Zaken hand in hand gaan. In het pand vind je statushouders die in een co_living formule samen wonen met jonge Hagenaars, sociaal geëngageerde bedrijven en innovatieve start-ups. Een bonte mix aan mensen, functies en ideeën.  

Op zaterdag 27 januari vond er een open dag plaats waar meer dan 250 mensen zijn geweest. We hebben een selectie gemaakt van de toen meest gestelde vragen en op deze site gezet. Staat uw vraag er niet tussen, neem gerust contact met ons op. En natuurlijk bent u ook meer dan welkom om een kijkje te komen nemen, om hier te komen werken, een kopje koffie te drinken of uw talent in te zetten zodat de statushouders snel hun plekje in de Haagse maatschappij gaan vinden.

CO_WORKING

Wilt u meer informatie over huren of contact hierover opnemen?

PERSBERICHT

Lees hier het uitgestuurde persbericht over de recente ontwikkelingen van het pand.

CO_LIVING

Wilt u meer informatie over wonen of contact hierover opnemen? 


PROGRAMMA
SoZa tuigt samen met de stad, huurders en bewoners een programma op dat inspireert,
verbindt en tot verrassende ontmoetingen leidt.

 • 14 juni                     
  Grand opening SOZA
   

WAT IS ER DE AFGELOPEN TIJD GEBEURD:

 • 5 februari                      
  1e statushouders krijgen sleutel
   
 • 7 maart - 19.00 – 20.30 uur                       
  Omgevingsoverleg
  New York zaal, Anna van Hannoverstraat 4
   
 • 8 maart            
  SoZa in beweging
  Start High Five Fitness onder leiding van Ibrahim Deraz
   
 • 12 maart - 17.00 tot 20.00
  Haagse Huiskamer netwerkbijeenkomst
  Het netwerk Haagse Huiskamer organiseert op 12 maart van 17.00 tot 20.00 een bijeenkomst voor statushouders en allen die zich professioneel of persoonlijk inzetten voor de ontvangst en integratie van vluchtelingen in Den Haag. Met pitches en brainstorms kunnen deelnemers ideeën voor plannen uitwisselen om zo samen de mogelijkheden verkennen die SoZa biedt om statushouders een plek te geven in onze stad. De presentatie is in handen van Bahram Sadeghi. Meer informatie over de Haagse Huiskamer op www.haagsehuiskamer.nl. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Maaike Graaff via maaike@haagsehuiskamer.nl of 070 763 14 98.
   
 • 11 april en 18 april
  Leer je landgenoten kennen
  Wil je je buren leren kennen onder het genot van een heerlijke maaltijd van de Horeca-Academie?
  Geef je dan snel op voor een dinertje met bewoners van het SoZa. Aanmelden kan via: etentje@leerjelandgenotenkennen.nl onder vermelding van SoZa. Meer informatie over Leer je Landgenoten Kennen is te vinden op: http://leerjelandgenotenkennen.